На «Дарударе» мы дарим друг другу свои услуги и вещи, безвозмездно и бесплатно. Узнать больше
Подарено – Дар для многих

Книжки українською

Брати Капранови,
Приворотне зілля
Чи знаєте ви українську жінку? Ні, ви не знаєте української жінки. Та вона і сама себе не знає. Свого часу брати Капранови поставили відомий експеримент з потопленням для доказу того факту, що українські жінки – відьми. Не всі лишилися задоволені результатами цього експерименту, але спростувати їх не зміг ніхто. У новому романі авторів знаменитого «КОБЗАРЯ 2000» експеримент продовжують дуже компетентні люди. Цікаво, якими будуть їхні висновки?

Ізабелла Сова
Терпкість вишні
забелла Сова — відома польська письменниця і перекладачка, авторка сенсаційної «ягідної трилогії», що стала бестселером не тільки у Польщі, але й за її межами. «Терпкість вишні» — друга повість, що входить до трилогії, — українською мовою друкується вперше.
Вишеслава, яку всі називають просто Вишня, намагається виправдати батьківські сподівання: вона навчається в університеті, відзначає усі свята з батьками і ніколи їх не обманює. Але у вісімнадцять років так складно знайти особистий шлях у житті, своє бачення світу, особливо коли всі навкруги вважають сучасну молодь поколінням монстрів.

Рене Шандель
Між да Вінчі та Люцифером. Чому Ватикан заборонив книжку «Код да Вінчі»

Дэну Брауну удалось то, что не так часто получается у других писателей – приковать внимание к своему роману «Код да Винчи» миллионов читателей по всему миру, а также вызвать огромнейший резонанс в религиозном мире, в частности, в Ватикане. Как правило, люди, далёкие от религии, имеют поверхностные знания о жизни Христа, его приспешников и врагов, о тайных знаках и смыслах, заключённых в священных книгах. Но после прочтения романа – интерес ко всему этому резко возрос. Вот только, что есть истина? Где искать ответы? Возможно, частично они содержатся и в этой книге.

Демська Леся — Мiсто в тiнi. Проза
Феномени фатальності й випадковості поширені в художньо-філософській парадиґмі творів Л.Демської. Сюжет повісті “Місто в тіні” побудований на грі випадковостей на противагу раціональній логіці, події у житті героїні детермінуються містикою міста, в основі якої її суб’єктивне переживання дійсності, містичне осягнення Абсолюту. Фаталізм іманентно постає на основі трагедійного світовідчуття („Осінь мага”, „В’язень дощу”, „Потяг до світла”).
Добрий кошмар — це не обов'язково, коли повно крові, гвалту й смертей. Інколи звичайнісінького абсурду сірих буднів достатньо для добротного божевілля.

Змiст:
Вступ до мiстерiї
Мiсто в тiнi (ОНЛАЙН)
Осінь мага (Містерія-притча)
Спокуса сірого голуба
В’язень дощу
Потяг до світла
У нiч Святого Миколая
Мiй Шива
Пiгмалiон
Бiлi стiни
Очима Брейгеля
Сповiдь емiгранта
  • Опубликовано Дата публикации: 18 oct 2016, 10:53
  • Место Україна (Ukraine), Киев, ст.м.Героев Днепра
  • Условие Самовывоз
    Почта
    Общая встреча
    Общая посылка
  • Дар предназначен для многих
  • lulla-may
    lulla-may 458Днепропетровск кому подарено 20 oct 2016, 20:25
    Пожелаю все книжки, люблю современную украинскую литературу, УП с компенсацией
     
Войдите на сайт, чтобы писать комментарии.

~Благодарности

Отдается в дар «Книжки українською»
Спасибо, книги пришли, ждут своей очереди чтобы быть прочитанными!)))

~ Также подарено