На «Дарударе» мы дарим друг другу свои услуги и вещи, безвозмездно и бесплатно. Узнать больше
Подарено – Дар для многих

Скидки, купоны, сертификаты

1) Супермаркет Варус — Як скористатися пропозицією? Виберіть бажані товари на загальну суму від 300 грн, покажіть касирові роздрукований сертифікат зі штрих-кодом й отримайте знижку 50 грн.
Важливо! Знижка не поширюється на алкогольну й тютюнову продукцію та товари із цінниками «перша ціна». Для клієнтів програми лояльності VARUS PЁRFECT бонуси буде нараховано на суму, сплачену з вирахуванням знижки. В одному чеку можна розраховуватись як отриманим штрих-кодом, так і бонусами. Необходимо использовать до 31.12.18

2) Скидка на ОККО чай+ хот-дог — Як скористатися сертифікатом? Виберіть будь-який хот-дог і каву з асортименту на АЗК «ОККО». Розраховуючись на касі, покажіть картку Fishka й сертифікат зі штрих-кодом в електронному або друкованому вигляді.
Важливо! Знижку можна отримати під час купівлі хот-дога й кави одним чеком. Необходимо использовать до 31.12.18

3) Сушия — Як скористатися пропозицією? Щоб отримати «Рол із феліксом тунця» за 1 грн, зробіть замовлення від 99 грн на страви кухні, бару або суші-бару в мережі ресторанів «Сушия» й використайте сертифікат. Покажіть сертифікат з промокодом й отримайте рол за 1 грн. Сертифікат дійсний до 13.01.2019.

Все сертификаты в электронном виде. Пришлю на почту.
Войдите на сайт, чтобы писать комментарии.

~Благодарности

С Новым Годом! Спасибо вам за скидочный сертификат в Варус. Пусть Новый Год подарит вам много приятных сюрпризов!

~ Также дарится

~ Также подарено