На «Дарударе» мы дарим друг другу свои услуги и вещи, безвозмездно и бесплатно. Узнать больше
Подарено – Дар для многих

Біжутерія

Віддаю дещо з біжутерії.
1. Дві пари сережок (гвоздики) 2 см по довшому діаметру. Чимось нагадують цукерки «Малібу» (колись продавались такі =) ). На одній з сережок не вистачає фіксатора. Можна для себе, а можна і для маленької модниці під святковий чи літній одяг )
P.S.: Лисиця не дарується — я просто не знайшла кращої підставки )
обіцяно.
2. Два кулони W.I.T.С.Н. — Хай Лін, повітря. З шоколадих яєць. Може комусь у колекцію, а може дочку порадувати. Насправді, кульки всередині світло-бузкові.
3. Дерев'яні червоні буси (дуже підходять під народний український костюм для дівчат). Купляла колись до виступу у школі на лінійці, одягнула один раз. Зараз не ношу — немає під що. Дуже легкі, приемні.
обіцяно.
4. Браслетик з каблучкою на середній палець. Купила колись у Судаку, але не носила. Трохи потемнів від часу. Розмір каблучки регулюється, але більше підійде на дівчат 13-16 років.обіцяно.
5. Силіконовий браслет. Яскравий, новий на вигляд. Не погризаний та ніде не порванний ) Подарували минулого літа (у серпні), але зараз я у сварці з цією людиною, і браслет навіює сумні та неприємні спогади. Тому і віддаю.обіцяно.
  • butterfly2694
    butterfly2694 496Киев отказавшийся 16 apr 2011, 19:25
    пожелаю красные бусы))
    они дополнят и придадут яркости украинскому костюму сестренки.
    она играет на скрипке и не редко выступает))
     
  • Galina-Mossska
    Galina-Mossska 540Львов кому обещано 16 apr 2011, 22:50
    а можна побажати браслетик з каблучкою на середній палець?
    сподобався він мені дуже!
    з радістю бносила!
     
  • Lady-Cat
    А кошечку с первого фото, случайно, не дарите?
     
    • [88238]
      [88238] 9 даритель 17 apr 2011, 02:22
      По-перше, це не кішка, а лисиця. А по-друге, будьте уважнішими — ні, не дарую. Перехрестіться та сплюньте. Якщо мені коди-небудь (не дай Боже, звичайно) прийде в голову від неї позбавитись, то я її буду пробавати. Вибачте, але вона коштувала мені 215 долларів.
       
      • Lady-Cat
        Вже перехрестилася і сплюнула. Вибачте, якщо образила Вас чимось. Я ж не мала знати про Ваші особисті обставини… А про вартисть Лисиці і поготів. Ласкава просимо до гурту Дару-Дар. Мені надзвичайно приємно, що Ви з нами.
         
  • ekaterina2208
    ekaterina2208 85Донецк кому обещано 20 apr 2011, 23:40
    очень желаю браслетик силиконовый, очень их люблю, не могу пропустить такое счастье))) если можно конвертиком или ОП, почтальон http://darudar.org/users/janet27/
     
    • [88238]
      [88238] 9 даритель 22 apr 2011, 16:51
      Ох, вже взялась розсилати подарунки до інших міст і вам вишлю. Тому браслет ваш.
      Тільки рекомендую на ніч покласти його в склянку з холодною водою, перш ніж починати носити. Це, звичайно, не буси з каміння, але такі речі все ж мають властивості зберігати чужу енергію.
       
  • Tigrychka
    Tigrychka 244Винница кому обещано 25 apr 2011, 00:29
    Татьяна, очень понравились сережки-конфетки, желаю их и носить буду летом с огромным удовольствием, если можно две пары — это замечательно, ведь я еще нашиваю, можно сделать кулон и прочее, фантазий много!
     
  • unsteadiness
    unsteadiness 254Переяслав-Хмельницкий кому подарено 13 may 2011, 15:02
    Спробую побажати №2 кулони та чудові буси :)) з кулонів вийдуть забавні сережки, та й бузкових прикрас у мене жодної. А чудові буси є під що носити — є одяг і сережки. Живу на Оболоні, недалеко як до Мінської, так і до Контрактової :))
     
Войдите на сайт, чтобы писать комментарии.

~Благодарности

Отдается в дар «Біжутерія»
я уже примеряла — бусики супер!!! идеально подходят по тону под сережки и можно носить как браслет, если одевать другие бусы — очень рада и очень благодарна за чудесный дар :))) Большое-пребольшое спасибо :))))) … сережки, как я и думала, получились обалденные, но висюльки мне как не шли, так и не идут :(( подарю дальше, очень охота, чтоб такая красота носилась http://darudar.org/gift/1244616/

~ Также подарено