На «Дарударе» мы дарим друг другу свои услуги и вещи, безвозмездно и бесплатно. Узнать больше
Подарено

Читанка для 2 (1) класу (експерементальний підручник)

Ганна Цибеняк. Обрій. Читанка для 2 (1) класу, Львів, 1994 р. Новая.
Читанка «Обрій» – експериментальний підручник для початкової школи. Охоплює 200 сторінок. Її авторами стали Ганна та Тетяна Цибеняк та Ольга Мартиненко. У підручнику є такі розділи «В рідній школі рідна мова», «Заходь у гості, щедра осінь!», «Ось прийшли морози і зима настала» та «Надійшла весна прекрасна». Подані 11 правил поведінки учня, рекомендованих за Букварем 1851 року Іоанна Гуркевича.

У нім використані 24 народні казки, 34 прислів’я, численні легенди, лічилки, примовки, ігри та забави, веселики-смішинки, народні прикмети, різдвяні колядки та вінчування, щедрівки, скоромовки, загадки, співанки та пісні, починаючи з колискових, влучні приказки. Надруковані уривки з кращих творів відомих українських письменників: Марійки Підгірянки, Олександра Олеся, Сидора Воробкевича, Романа Купчинського, Михайла Коцюбинського, Ганни Черінь, Василя Стротинського, Костянтина Ушинського, Івана Франка, Тараса Шевченка, Лесі Українки та інших. До виходу читанки, як навчального посібника великих зусиль доклали брати Євген та Лонгин Гриніви, професор Олесь Зайченко, програміст Тетяна Сибеняк, технічний редактор Галина Ференц, художник Борис Великголова, редактор-коректор Євдокія Русин, педагог-англомовник Рононна Зарічнюк.
Переплет: твердый; 200 страниц; 1994 г.
Завдання для учнів сформовані через питання і мають характер гри. Текстовий та ілюстративний матеріал читанки підібраний так, щоб збагатити знання учнів та виховати почуття патріотизму, державності, національної свідомості, релігійності і навчити етики стосунків між людьми та оточуючим середовищем. Підручник написаний з урахуванням вимог нової шкільної програми. Методика викладу матеріалу базується на кращих взірцях української та світової практики.
Новизна підручника полягає в тому, що відповідники до ключових слів, вжитих у читанні вперше, подаються англійською мовою.
  • snezhana1
    snezhana1 1570Киев кому подарено 08 apr 2019, 12:54
    Описание впечатляет) Очень желаю для дочки — как раз актуально) Думаю, еще и сын почитает)
     
Войдите на сайт, чтобы писать комментарии.

~Благодарности

Анюта! Спасибо большое за интересную книгу!)

~ Также подарено