На «Дарударе» мы дарим друг другу свои услуги и вещи, безвозмездно и бесплатно. Узнать больше
Подарено

Серія «Золотий глобус» (ч. 7-9)

Віртуальні подорожі в найдивовижніші куточки планети! Ви хочете подорожувати, не виходячи з будинку? У цьому Вам допоможе серія чудових путівників «Золотий глобус»! З нами Ви побуваєте у всіх частинах світу, познайомитеся з історією, культурою і звичаями інших народів, своїми очима побачите чудеса природи, що захоплюють дух, і чудові пам'ятники старовини.

З повагою до авторських прав, всі файли подаються виключно в ознайомлювальних цілях. Будь-яке комерційне і інше використання окрім попереднього ознайомлення заборонене.
Фільми професійно дубльовані українською, правда може бути і доріжка російською (не гарантую, не шукала, але наче так писало)

Золотий Глобус. 07. Мексика. Ацтеки і конкістадори. Скарби і пам'ятники доколумбової епохи.
Під час подорожі по Мексиці ми оглянемо найвідоміші пам'ятники стародавніх средньоамериканських цивілізацій. Відвідаємо археологічні розкопки у великому церемоніальному центрі Теотіуакан — «місці, де люди стають богами». Ми також побачимо статуї божеств в Тулі, ансамбль Монте-Альбан, міста Мітлу і Паленке, піраміди в Чичен-Іці і Ушмале і, нарешті, побуваємо в прибережному Тулуме.
Ми познайомимося з багатомільйонним Мехіко. Місто засноване на місці Теночтітлана, столиці ацтеків, знищеної конкістадорами Ернана Кортеса. У Мехіко серед іншого ми побачимо прекрасний національний Кафедральний собор — один з найбільших і старовинних храмів в північній півкулі.
Ми відправимося в Меріду, штат Оахака, в «срібне місто» Тасько, відоме виробництвом традиційної срібної біжутерії. Побуваємо також в Сан-Крістобаль-де-Лас-Касас, відвідаємо колоніальне місто Гуанахуато і присвячений Діві Марії храм в Ізамале.
Мексика — це не тільки безцінні історичні пам'ятники. Клімат і положення між двох океанів створюють ідеальні умови для відпочинку. Візитна картка Тихоокеанського побережжя — знаменитий курорт Акапулько. Свою славу світового центру туризму він знайшов в 50-60-х роках минулого століття. Раніше тут був елітний центр відпочинку для обмеженого круга вибраних. Сьогодні Акапулько щорічно відвідує більше трьох мільйонів туристів. Запрошуємо вас до прогулянки по прекрасних пляжах побережжя Карибського моря, найвідоміше з яких знаходяться на курортах Канкун і Плайя-дель-Кармен.


Золотий Глобус. 08. Іспанія. Сонячна пристань. Батьківщина фламенко і матадорів.
Цього разу під час нашої кіноподорожі ми відвідаємо сонячну Іспанію. Виберемося в розташований на Піренеях національний парк Айгуес-Тортес-і-Лаго-Сан-Маурісіо. Побуваємо у Фігерасе, де знаходиться один з найдивовижніших і найвідвідуваних музеїв в Іспанії — Театр-музей Далі. Ми прогуляємося по побережжі Коста-Брава — знаменитому світовому курорті. У Барселоні ми захопимося творіннями Антоніо Гауді, і Собором Святого Сімейства.
А в Памплоне нас чекає одна з найпопулярніших іспанських фієст — Сан-Фермін, під час якої відважні смільчаки тікають від биків, що мчать по вулицях міста. Ми пройдемо разом з паломниками Шлях Святого Іакова, щоб потрапити в Сантьяго-де-Компостела. Відвідаємо живописну Кантабрію, романтичну Ламанчу і столицю країни — Мадрид. Ми побачимо монастир Пресвятої Діви Марії Гваделупськой. Побуваємо в Меріде, Севілье і Кордове — стародавній столиці маврів.


Золотий Глобус. 09. Єгипет. Країна фараонів. Древні піраміди і модні курорти.
Від пірамід в Гізі і долини Нілу до побережжя Червоного моря… Знайомство з Єгиптом — це щось більше, ніж історична подорож довжиною в 5 тисяч років.
Єгипет — це чудова мозаїка різних пейзажів, культур і звичаїв. Наша подорож по країні фараонів почнеться в Каїрі. Ми оглянемо мечеті і базари, знаменитий Єгипетський музей, що зберігає найбільшу і значну колекцію предметів мистецтва і культури Давнього Єгипту. Далі ми відвідаємо Гізу, Саккару, Дахшур і древню столицю держави — Мемфіс.
Черговою зупинкою в дорозі стане Луксор з неповторним храмовим комплексом, святилищем в Карнаке, Колосами Мемнона, храмом Хатшепсут і Долиною Царів. Незабутній круїз по Нілу закінчиться в Асуані, а по дорозі ми побачимо храми в Есне, містечка Едфу і Ком-Омбо. У Асуані ми відвідаємо традиційний базар, нубійські села на Нілі і храм на острові Філе. Дорога приведе нас до монументального храму Абу-Сімбел, щасливим чином врятованому від затоплення після зведення Асуанської греблі. Закінчиться наша поїздка на сонячному побережжі Червоного моря — в Хургаді і Шарм-ель-Шейху.
Серія «Золотий глобус» (ч. 7-9) Серія «Золотий глобус» (ч. 7-9) Серія «Золотий глобус» (ч. 7-9)
  • Опубликовано Дата публикации: 18 jan 2011, 00:36
  • Место Україна (Ukraine), Киев, загальні зустрічі ДД в центрі і на Дарниці, інші - уточняєм!
  • Условие Личная встреча
Войдите на сайт, чтобы писать комментарии.

~Благодарности

Отдается в дар «Серія «Золотий глобус» (ч. 7-9)»
Спасибо большое за очень познавательный диск!!!